Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies of andere tracers om u bezoekstatistieken te verschaffen. Meer informatie

Accepteer

Nieuws - 5 november 2020

Telewerkoplossingen: de verschillende aanbiedingen van ZEN Ergosanté

Ergosanté Zen Aanbiedingen
Onze telewerkoplossingen

Als gevolg van de huidige gebeurtenissen in verband met covid-19 en overheidsbesluiten werken steeds meer werknemers thuis. Dit is niet zonder pijn, want velen van hen zijn minder goed uitgerust dan op kantoor en krijgen te maken met tal van houdingsstoornissen.

Daarom hebben wij de Ergosanté Zen-aanbiedingen ontwikkeld, zodat elke werknemer kan profiteren van het comfort van kantoor thuis. Een compleet aanbod, inclusief een ergonomische kwaliteitsoplossing, vanaf 44,90 euro (excl. BTW) per maand gedurende 36 maanden.

Een eenvoudige manier om uw werknemers uit te rusten!

Ontdek ons aanbod hieronder:


Wilt u in uw bedrijf ergonomische telewerkplekken inrichten?

Wij kunnen u helpen! Onze adviseurs staan voor u klaar. Zoals u waarschijnlijk weet, verleent hetAGEFIPH een uitzonderlijke steun van 1000€ voor de aanpassing van de werkplekken thuis van uw werknemers met een handicap.

Maar als u dat wenst, kunnen wij u bijstaan in het proces, van de aanvraag tot de inrichting, met inachtneming van het doorAGEFIPH toegekende budget.

Omdat onze oplossingen voor telewerken naar believen kunnen worden aangepast en zo snel mogelijk beschikbaar zijn. Onze adviseurs installeren overal in Frankrijk met strikte inachtneming van de gezondheidsvoorschriften. En zij adviseren u bij de keuze van de beste producten. Maar ze begeleiden u ook bij het gebruik van onze telewerkoplossingen en helpen u bij het werven van organisaties zoalsAGEFIPH.

Oplossingen voor telewerken

Ons bedrijf is al vele jaren aanwezig in heel Frankrijk. Ons jonge, dynamische en innovatieve team heeft duizenden werkplekaanpassingen uitgevoerd. Onze ervaring en de passie die ons drijft zijn gericht op de tevredenheid en het comfort van onze klanten. Ons bedrijf maakt deel uit van ons DNA.

Ergosanté, de ambachtsman van het comfort, ontwerpt en verkoopt een gamma zetels die 100% in Frankrijk, in de Gard, worden gemaakt. Als resultaat van jarenlange ontwikkeling en ervaring brengt Ergosanté een compleet assortiment ergonomische stoelen op de markt onder de naam Alpha. Deze stoelen kunnen aan elke gebruiker worden aangepast door de verschillende maten van rugleuningen en zittingen. Maar Ergosanté gaat ook verder door een dienst op maat aan te bieden. Een brede waaier van producten aangepast aan de telewerkplek.

Snelle levering!

Omdat ons zitmeubelassortiment in eigen huis wordt geproduceerd, kunnen wij op bestelling in de kortst mogelijke tijd produceren, ongeacht de hoeveelheid, onze stoelen zijn beschikbaar en kennen geen tekorten.

Neem voor meer informatie contact op met het agentschap in uw regio!