Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies of andere tracers om u bezoekstatistieken te verschaffen. Meer informatie

Accepteer

Persbericht, Persberichten - 25 augustus 2021

ErgoSanté breidt zijn assortiment exoskeletten uit met de lancering van de HAPO MS

Anduze, 25 augustus 2021: ErgoSanté, een technologische speler in de sociale en solidaire economie gewijd aan gezondheid en welzijn op het werk, lanceert een nieuwe versie van zijn HAPO exoskelet, de HAPO MS, ontworpen om de bovenste ledematen, schouders en ellebogen te ontlasten.

De HAPO, die medio 2020 door Ergosanté is gelanceerd en een houdingstuig is voor iedereen die ruggensteun nodig heeft, wordt nu in ongeveer 100 eenheden per maand verkocht, waarvan 50% wordt geëxporteerd. Het succes is te danken aan het originele ontwerp, gebaseerd op composietmaterialen, waardoor het een betrouwbaar, eenvoudig, doeltreffend en betaalbaar product is.
Gezien de toenemende acceptatie en de behoeften op het terrein lanceert Ergosanté nu de HAPO MS, speciaal aangepast aan de schouders, in het kader van werken op halve hoogte. De HAPO MS is geschikt voor werkplekken waar herhaaldelijk voorwerpen moeten worden gehanteerd, de armen langdurig voor het lichaam moeten worden gehouden of alle "armen naar voren" houdingen die de leden van het bovenlichaam raken. Het kan in vele sectoren worden gebruikt: industrie, distributie en handel, gezondheidszorg, voedselverwerking, logistiek, sorteren.
De HAPO MS is al op verschillende bedrijven gebruikt, met name voor het melken.
De HAPO MS, vervaardigd in Frankrijk, in Anduze, behoudt alle kwaliteiten van het HAPO-gamma, in het bijzonder de toegankelijkheid, met een prijs van minder dan 2.000 euro exclusief belasting.

ErgoSanté presenteert zijn nieuwe producten en ergonomische oplossingen op de volgende beurzen in september:

- SPACE tentoonstelling in Rennes: 14-16 september 2021

- Salon de la CONCHYLICULTURE in Vannes: 14 tot 15 september 2021

- PREVENTICA tentoonstelling in Lille: van 26 tot 29 september 2021

- A+A Düsseldorf: 26-29 oktober 2021

OVER ERGOSANTE

Omdat het werk in bedrijven ondanks de maatschappelijke vooruitgang steeds meer gezondheidsproblemen veroorzaakt, verbetert ErgoSanté de arbeidsomstandigheden van zowel valide als gehandicapte mensen, door technologische innovatie ten dienste te stellen van zoveel mogelijk mensen via op maat gemaakte oplossingen.

ErgoSanté ontwerpt en verdeelt ergonomisch materiaal dat is aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijven en hun werknemers: het is zijn ambitie om de beste technische oplossing te bieden voor gezondheidsproblemen op de werkplek, inclusief handicaps.

ErgoSanté werd opgericht in 2013 en telt 120 deskundige medewerkers die in 16 agentschappen bedrijven in heel Frankrijk en sinds 2020 ook internationaal ondersteunen.

https://www.ergosante.fr

CONTACTEN

Pers: Calyptus - Mathieu Calleux / Nicolas Hélin - 01 53 65 37 91 / 37 96 - ergosante@calyptus.net