Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies of andere tracers om u bezoekstatistieken te verschaffen. Meer informatie

Accepteer

Nieuws - 28 september 2022

De Franse KMO ErgoSanté wint de ESG Award van de Leeuwinnen Trofee 2022

Ter gelegenheid van de eerste editie van de Grand Prix des Lionnes, georganiseerd door Challenges, Montefiore Investment en PwC om de mooiste KMO's en ETI's in Frankrijk te huldigen, ontving ErgoSanté de ESG-prijs (milieu-, sociale en bestuurscriteria).

Arnaud Declomesnil, Sales Director van ErgoSanté en Silas Vaubaillon, Manager van ErgoSanté Île-de-France, namen de prijs namens de groep in ontvangst. 

Tijdens deze eerste editie werden 9 bedrijven beloond; deze 9 Leeuwinnen hebben een solide en duurzaam economisch model, dat winstgevendheid, innovatie, ontwikkeling van menselijk kapitaal en investeringen op lange termijn combineert. Al vele jaren geven zij onze gebieden energie, stimuleren zij onze export, schitteren zij internationaal en ondersteunen zij het scheppen van werkgelegenheid op lange termijn.