Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies of andere tracers om u bezoekstatistieken te verschaffen. Meer informatie

Accepteer

Nieuws - 1 december 2022

STEUN ONS: Wilt u ons Aangepast Bedrijf steunen? We zullen je vertellen hoe.

Onze productiewerkplaats speelt een belangrijke sociale rol op het gebied van integratie door werkgelegenheid. Door producten uit onze werkplaats te kopen, helpt u gehandicapten te integreren die soms ver van de arbeidsmarkt af staan. Als zodanig maakt ErgoSanté deel uit van de sociale en solidaire economie, meer bepaald van de beschermde en aangepaste particuliere sector.

Wilt u ons steunen? Er zijn 3 mogelijkheden! We zullen uitleggen hoe:

1. Bent u een private of publieke organisatie met meer dan 20 werknemers? Door een van onze producten te kopen, biedt onze erkenning als Aangepast Bedrijf u de mogelijkheid deel uit te maken van een maatschappelijk verantwoorde aanpak die uw ESG/RSE versterkt en tegelijkertijd uw jaarlijkse bijdrage aan de verplichting om gehandicapte werknemers in dienst te nemen optimaliseert. Onze producten zijn namelijk aftrekbaar van uw Agefiph of Fiphfp bijdrage.

2. Bent u een particuliere werkgever? U kunt ons steunen door ons 10% van uw Agefiph-bijdrage te geven.

3. Bent u een bedrijf onder een goedgekeurde overeenkomst of Agefiph conventie? U kunt ons steunen door deel te nemen aan de financiering van onze activiteiten. De ingezamelde bedragen zullen worden besteed aan de verwezenlijking van het sociale project van onze aangepaste onderneming.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0805 690 69, contact@ergosante.fr of kijk op https://lnkd.in/ezeCkcVz.